Showroom Knokke

Gebouwd op traditie en ambitie

In hun familiebedrijf Emex Interior bundelen vader en zoon Wim en Stijn Hullebusch de krachten om klanten van dienst te zijn met kwaliteitsvolle producten en een persoonlijke service. Vanuit de vestigingen in Knokke en Meulebeke verkoopt en plaatst Emex Interior haarden, parket, natuursteen en interieurwerken van topkwaliteit en zorgen zij voor een hoogstaande totaalafwerking.

Specialisten in hun vak

Omdat elke activiteit zijn specialisatie vereist, werkt Emex Interior met vier afzonderlijke teams van vaklui die de levering en plaatsing van de haarden, het parket, de natuursteen of het volledige interieur voor hun rekening nemen. Zo kunnen zij de kwaliteit en afwerking garanderen die alle realisaties van Emex Interior kenmerkt.

Toonzalen in Knokke en Meulebeke

In het kiezen van een haard staat de beleving centraal. Daarom ontvangen wij u graag persoonlijk in één van onze vernieuwde toonzalen in Knokke of Meulebeke. U ontdekt er de verschillende modellen en mogelijkheden en maakt er kennis met onze manier van werken.

We zorgen er steeds voor dat u de nieuwste haarden in werking kan zien en inspiratie kan opdoen voor uw eigen interieur.
Maak gerust een afspraak zodat wij voldoende tijd kunnen nemen om uw vragen te beantwoorden.

Showroom Knokke-Heist
Knokke-Heist
Showroom Meulebeke
Meulebeke

Innovatief en milieubewust

Het zit in onze natuur om vooruit te kijken, om na te denken over innovatieve oplossingen en nieuwe ontwikkelingen mee in de praktijk te brengen.

Daarom kiezen we enkel voor kwaliteitsvolle haarden en ijveren we om zo energie- en emissie-efficiënt te werken.
Ook in het parket en natuursteen volgen we de trends en nieuwigheden op de voet.