M-Design Showroom Emex Interior

Pure charme en
tijdloze klasse

Niets gaat boven de charme van een echt houtvuur. De authentieke geur, het knisperen van het vuur, de natuurlijke vlammen en de weldadige warmte zijn niet te evenaren. Wij begrijpen uw keuze voor een houthaard als geen ander.

"green dealer"

Wij bieden een ruim assortiment moderne houthaarden die dankzij een beperkte CO2-uitstoot de huidige milieunormen ruim overstijgen. Omdat alle houthaarden in de toekomst een glazen bescherming vereisen, kan u kiezen voor een model met een opschuifraam of met een draaideur.

Een inzethaard bij
renovatie

Bij renovatie maken wij zo veel als mogelijk gebruik van de bestaande schouw. We plaatsen de nieuwe haard in de voorziene opening en installeren de nieuwe afvoer in de bestaande leiding. Zo geniet u zonder ingrijpende afbraakwerken van een gloednieuwe houthaard.

Uw houthaard
vervangen?

  • Hoger rendement
  • Minder CO2-uitstoot
  • Minder CO2-uitstoot

het beste van twee
werelden!

De ervaring van een onvervalst houtvuur met het gebruiksgemak van een gashaard, dat kan! Dankzij de nieuwe technologie waarbij de branders in de houtstammen vervat zitten geniet u een echte vuurbeleving zonder de assen en afval van een echte houthaard.

"Vroeger verbruikte men tot 25 houtblokken per avond. Met de huidige haarden hebt u nog 6 blokken per avond nodig."

Buitenhaard voor zomerse gezelligheid

Niets plezanter dan genieten van de avond in uw tuin of op uw terras... Jammer genoeg laten onze Belgische temperaturen die gezelligheid niet altijd toe. Een buitenhaard biedt u de perfecte oplossing! Met zijn weldadige warmte worden de avonden buiten niet alleen talrijker maar nog zo veel gezelliger... Bovendien kan de combinatie met een barbecue gemaakt worden.

Buitenhaard