Parketvloer bij Emex

Authentieke warmte
en kwaliteit

Bij Emex Interior kan u terecht voor kwaliteitsparket in eender welke stijl die u wenst. Wij geven u graag passend advies en toelichting over de mogelijkheden en bekijken hoe we uw wensen en verwachtingen optimaal kunnen invullen.

Kiezen voor massief of meerlaags?

Het overgrote deel van onze klanten kiest voor meerlaags parket. Gezien de vele voordelen is die keuze niet verwonderlijk. Van bovenaf ziet u geen verschil. De toplaag bestaat uit massief hardhout, maar daaronder zit nog andere haaks op elkaar geplaatste houtlagen. Het grote voordeel van meerlaags parket is dat dit heel wat flexibeler is dan massief parket en dus minder onderhevig aan schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid.

Bovendien kan meerlaagse parket op vloerverwarming gelegd worden en is het een stuk gebruiksvriendelijker (opschuren en boenen is niet noodzakelijk).

Parket in slaapkamer
Parket in parket

Oneindig veel
stijlen en
mogelijkheden

De keuze voor het gepaste parket hangt af van heel wat factoren, van de ruimte en interieur- en vloerstijl tot het budget… We nemen altijd de tijd om te luisteren naar wat u wenst en belangrijk vindt. Zo kunnen we uw vragen correct beantwoorden en de verschillende mogelijkheden toelichten en kan u in alle rust een weloverwogen keuze maken.

Afgewerkt tot in de
puntjes

Massief of meerlaags, rustiek, bis of prime, gevernist of geolied, visgraat of Hongaarse punt,… Welke soort, klassering of afwerking u ook wenst, Emex Internior levert steeds parket van topkwaliteit. Uw parket is steeds maatwerk, vervaardigd in onze eigen ateliers.

Bovendien kan u rekenen op een feilloze levering en plaatsing, zodat u in de kortst mogelijke tijd geniet van uw nieuwe vloer.
Indien gewenst zorgen wij voor uw tafel(s) en/of trap(pen) in hetzelfde materiaal.

Parketvinyl,
de uitstraling van parket, het gemak van vinyl

Steeds vaker kiezen onze klanten voor parketvinyl als vloerbedekking. Deze combinatie van een parket-look en het gebruiksgemak van vinyl is bijzonder aantrekkelijk bij jong en oud en dit is gezien de vele voordelen niet verwonderlijk!

Parket
Meerlagen parket
Visgraat parket
Visgraat parket
Meerlagen parket
Meerlagen parket
Parket vinyl in woonkamer door Emex
Parket vinyl