Gashaard

Een vaste waarde
voor comfort en
gezelligheid

Met zijn authentieke vlammen zorgt een gashaard voor een warme en gemoedelijke sfeer in huis. Uit ons ruim assortiment kwaliteitshaarden helpen wij u graag bij de keuze van het type en model dat het beste aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Gemak in gebruik
en onderhoud

Doordat de haard aangesloten is op de gasleiding hoeft u zich nooit zorgen te maken over de hoeveelheid brandstof en blijft u gespaard van assen, afval of roetvlekken. Met 3 à 4 schoonmaakbeurten per jaar blijft uw haard piekfijn in orde.

U schakelt uw haard aan of uit met een afstandsbediening vanuit uw zetel. Sommige systemen kunnen zelfs bediend worden via een app op uw smartphone.

ingebouwde gashaard door Emex
ingebouwde gashaard door Emex

Zoveel stijlen, zoveel
mogelijkheden

De keuze is werkelijk eindeloos. Naast de grootte en vorm kiest u uit verschillende soorten keien of houtstammen, die voor een totaal andere uitstraling zorgen. Gashaarden bestaan er in alle mogelijke stijlen, van landelijk-rustiek tot strak-modern met de afwerking zoals u die voor ogen hebt.

Het beste van twee
werelden!

De ervaring van een onvervalst houtvuur met het gebruiksgemak van een gashaard, dat kan! Dankzij de nieuwe technologie waarbij de branders in de houtstammen vervat zitten geniet u een echte vuurbeleving zonder de assen en afval van een echte houthaard. Bovendien zijn dit hoogrendementstoestellen die alle milieunormen overstijgen.